Darilni boni


KAVITACIJA

Aparat kavitacije VACaVite je edinstven aparat, ki združuje tri napredne terapevtske metode: kavitacijo, kavitacijo z vakuumom in RDT terapijo. Kavitacija je prva klinično izkušena metoda, s katero uničujemo maščobne celice in tako odpravljamo maščobne obloge. Kaj se dogaja v maščobnih celicah po terapiji s kavitacijo? Ko začnemo delovati na določenem predelu telesa s kavitacijo, ultrazvok sproži nastanek mehurčkov v povečanih maščobnih celicah. Ti mehurčki rastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. Pri tem se sprosti energija v obliki toplote in pritiska. Slednji zlahka razbije povečane maščobne celice v podkožju, saj le-te niso odporne na nastale vibracije. S tem smo maščobno celico resnično uničili.

Kaj se zgodi s sproščeno maščobo po kavitaciji?
Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok. To za telo pomeni dodan vir energije, ki ga moramo nujno porabiti. Netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo. Zaradi tega vam priporočamo pitje nesladkanega čaja ali vode.

Zakaj je po kavitaciji pomembna vadba ?
Sedaj vemo, da smo v kri prinesli dodatno energijo, ki jo moramo potrošiti. Dodatno energijo po kavitaciji bomo pokurili s fitnes in kardio vadbo, infra savno ali termoaromaterapijo, kjer se bo vaše telo dobro znojilo in bo pokurilo veliko kalorij. Če s telesno aktivnostjo te energije ne bomo porabili, se bo ponovno začela nalagati v zalogo, postopek kavitacije bo imel manjši učinek.

Po kavitaciji se izvaja presoterapija ali elektrostimulacija.

Pozdrav:
Posvetilo:


0.00 € 120.00 €


O nas

Center za nego obraza in telesa Balance se nahaja v centru Nove Gorice v neposredni bližini casino Princess.
Mabain d.o.o.
Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica

Odpiralni čas

od ponedeljka do sobote
od 8h do 20h
nedelje in prazniki
zaprto

 

 

Kontakt

Telefon: (05) 333 1 330
Gsm: 041 336 474
E-pošta: info@kozmetika-balance.si
D.št.: SI46145001
Matična št.:3989038000
Obrtno dovoljenje št.:
119566/AS47-3-152/2014

Novičnik

Prijavite se na e-novice, če želeli biti seznanjeni z našimi novosti...