Darilni boni


PRESOTERAPIJA

Limfni sistem je sestavljen iz limfnih žil in limfnih vozlov (bezgavk). Po tem sistemu se pretaka tekočina – limfa, ki nastaja iz krvne plazme in za razliko od ostalega ožilja nima lastnih črpalk, ki bi pospešila njeno delovanje. Dobro delujoč limfni sistem pomeni zelo učinkovito razstrupljanje organizma, odstranjevanje snovi in odvečne tekočine iz telesa.
Presoterapija ali mehanska limfna drenaža je odlična preventivna in kurativna terapija, ki jo izvajamo z vrhunsko aparaturo Green Press 8. Gre za nadtlačno mehansko limfno drenažo, ki ima podoben učinek kot ročna limfna drenaža. S pomočjo napihljivih manšet in s ciljno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi. Limfna drenaža je vrsta zdravljenja, ki omogoča nemoten pretok limfnih tekočin po telesu, zmanjšuje blokade v telesu, spodbuja k zdravemu načinu življenja. Limfna tekočina predstavlja skoraj 80% tekočine v našem telesu. Nekateri terapevti verjamejo, da lahko limfna drenaža celo zmanjša alergična obolenja, menstrualne krče, prehlade in druge viruse.
Neprestani stresi, preveč sedenja in premalo gibanja, prekomerna telesna teža, nepravilno prehranjevanje – vse to predstavlja hudo obremenitev za telo. 

Posledice so:
- slaba prekrvavitev tkiv – posebej nog, zadnjice in trebuha
- kopičenje odpadnih produktov presnove, ki dražijo tkiva in povzročajo njegovo spreminjanje v manj
- kvalitetno vezivo
- polnjenje in večanje maščobnih celic
- zatekanje nog
- vidne spremembe kože in podkožja – celulit
- pojav novih krčnih žil ali poslabšanje že obstoječih

Pozdrav:
Posvetilo:


0.00 € 28.00 €


O nas

Center za nego obraza in telesa Balance se nahaja v centru Nove Gorice v neposredni bližini casino Princess.
Mabain d.o.o.
Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica

Odpiralni čas

od ponedeljka do sobote
od 8h do 20h
nedelje in prazniki
zaprto

 

 

Kontakt

Telefon: (05) 333 1 330
Gsm: 041 336 474
E-pošta: info@kozmetika-balance.si
D.št.: SI46145001
Matična št.:3989038000
Obrtno dovoljenje št.:
119566/AS47-3-152/2014

Novičnik

Prijavite se na e-novice, če želeli biti seznanjeni z našimi novosti...