Kozmetične storitve

Oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa

Zadnjica, ki uspešno kljubuje gravitaciji, čvrsta stegna brez odvečnih maščobnih oblog in pomarančnih jamic ter ploh trebušček…
Spoznajte v praksi že ničkolikokrat preizkušene metode preoblikovanja telesa, ki stranke že vrsto let navdušujejo prav s svojimi izjemnimi rezultati!

 • KAVITACIJA

  Trajanje: 40 min

  Cena: 120 EUR

  VEČ | Darilni bon

 • BODY WRAPPING S PREPARATOM CIMET AHA KREMO FORTE

  Trajanje: 60 min

  Cena: 37 EUR

  VEČ | Darilni bon

 • BODY WRAPPING S PREPARATOM GRAPEFRUIT & CECROPIJA

  Trajanje: 60 min

  Cena: 48 EUR

  VEČ | Darilni bon

 • PRESOTERAPIJA

  Trajanje: 45 min

  Cena: 25 EUR

  VEČ | Darilni bon

Aparat kavitacije VACaVite je edinstven aparat, ki združuje tri napredne terapevtske metode: kavitacijo, kavitacijo z vakuumom in RDT terapijo. Kavitacija je prva klinično izkušena metoda, s katero uničujemo maščobne celice in tako odpravljamo maščobne obloge. Kaj se dogaja v maščobnih celicah po terapiji s kavitacijo? Ko začnemo delovati na določenem predelu telesa s kavitacijo, ultrazvok sproži nastanek mehurčkov v povečanih maščobnih celicah. Ti mehurčki rastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. Pri tem se sprosti energija v obliki toplote in pritiska. Slednji zlahka razbije povečane maščobne celice v podkožju, saj le-te niso odporne na nastale vibracije. S tem smo maščobno celico resnično uničili.

Kaj se zgodi s sproščeno maščobo po kavitaciji?
Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok. To za telo pomeni dodan vir energije, ki ga moramo nujno porabiti. Netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo. Zaradi tega vam priporočamo pitje nesladkanega čaja ali vode.

Zakaj je po kavitaciji pomembna vadba ?
Sedaj vemo, da smo v kri prinesli dodatno energijo, ki jo moramo potrošiti. Dodatno energijo po kavitaciji bomo pokurili s fitnes in kardio vadbo, infra savno ali termoaromaterapijo, kjer se bo vaše telo dobro znojilo in bo pokurilo veliko kalorij. Če s telesno aktivnostjo te energije ne bomo porabili, se bo ponovno začela nalagati v zalogo, postopek kavitacije bo imel manjši učinek.

Po kavitaciji se izvaja presoterapija ali elektrostimulacija.

Pošlji povpraševanje za:

"KAVITACIJA"

Verification code
BODY WRAPPING S PREPARATOM CIMET AHA KREMO FORTE

Spodbuja in povečuje izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, pospešuje odvajanje vode in zaostalih produktov metabolizma. Deluje tudi kot organski peeling in spodbujevalec kolagena in elastina.

Pošlji povpraševanje za:

"BODY WRAPPING S PREPARATOM CIMET AHA KREMO FORTE "

Verification code
BODY WRAPPING S PREPARATOM GRAPEFRUIT & CECROPIJA

  Zahvaljujoč izjemni sinergiji izvlečka cekropije in eteričnega olja grenivke je zelo učinkovit preparat za intenzivno razgradnjo maščob, odvajanje vode in toksinov ter za raztezanje ohlapne kože.

Pošlji povpraševanje za:

"BODY WRAPPING S PREPARATOM GRAPEFRUIT & CECROPIJA"

Verification code
PRESOTERAPIJA

Limfni sistem je sestavljen iz limfnih žil in limfnih vozlov (bezgavk). Po tem sistemu se pretaka tekočina – limfa, ki nastaja iz krvne plazme in za razliko od ostalega ožilja nima lastnih črpalk, ki bi pospešila njeno delovanje. Dobro delujoč limfni sistem pomeni zelo učinkovito razstrupljanje organizma, odstranjevanje snovi in odvečne tekočine iz telesa.
Presoterapija ali mehanska limfna drenaža je odlična preventivna in kurativna terapija, ki jo izvajamo z vrhunsko aparaturo Green Press 8. Gre za nadtlačno mehansko limfno drenažo, ki ima podoben učinek kot ročna limfna drenaža. S pomočjo napihljivih manšet in s ciljno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Peristaltična masaža pospeši zmanjševanje edemov, globinsko čisti telo produktov presnove in izboljšuje prekrvavitev in preskrbo tkiv s kisikom in hranilnimi snovmi. Limfna drenaža je vrsta zdravljenja, ki omogoča nemoten pretok limfnih tekočin po telesu, zmanjšuje blokade v telesu, spodbuja k zdravemu načinu življenja. Limfna tekočina predstavlja skoraj 80% tekočine v našem telesu. Nekateri terapevti verjamejo, da lahko limfna drenaža celo zmanjša alergična obolenja, menstrualne krče, prehlade in druge viruse.
Neprestani stresi, preveč sedenja in premalo gibanja, prekomerna telesna teža, nepravilno prehranjevanje – vse to predstavlja hudo obremenitev za telo. 

Posledice so:
- slaba prekrvavitev tkiv – posebej nog, zadnjice in trebuha
- kopičenje odpadnih produktov presnove, ki dražijo tkiva in povzročajo njegovo spreminjanje v manj
- kvalitetno vezivo
- polnjenje in večanje maščobnih celic
- zatekanje nog
- vidne spremembe kože in podkožja – celulit
- pojav novih krčnih žil ali poslabšanje že obstoječih

Pošlji povpraševanje za:

"PRESOTERAPIJA"

Verification code
 • VAKUSLIM TELO

  Trajanje: 30 min

  Cena: 35 EUR

  VEČ | Darilni bon

 • VAKUSLIM ROKE

  Trajanje: 15 min

  Cena: 15 EUR

  VEČ | Darilni bon

VAKUSLIM TELO

·         Ključ za uspešno odstranjevanje maščob in celulita je v originalnem Vacuslim 48 konceptu nove generacije s PAMETNIM GRELNIM (SMART WARMING) in SHUJŠEVALNIM EFEKTOM ter VACUSLIM VAKUUMSKO VREČO.

·         Vacuslim vakuumska 48 vreča omogoča, da se znotraj vreče izvede KARBOKSI EFEKT (povečan pritok kisika v celice in povečana cirkulacija), kar povzroči globlji in hitrejši prodor Vacuslim 48 aktivnih učinkovin.

·         Z Vacuslim 48 tretmajem je rezultat viden ŽE PO 30 MINUTAH.

·         Vacuslim 48 metoda za profesionalne tretmaje oblikovanja telesa in odstranjevanja celulita, katera se vedno hitro in z lahkoto opazi in je idealna, ko je potrebno začeti ali pospešiti celoten proces hujšanja, oblikovanja telesa in izboljšati videz kože.

·         Rekord po samo enem tretmaju: -29 cm!

 

Prednosti:

·         VIDNO ZMAJŠANJE OBSEGA TELESA ŽE PO 1. TRETMAJU.

·         Hitra, enostavna in vidna metoda. Aktivne snovi v Vacuslim 48 izredno uspešno delujejo na razkrajanje maščobnih celic. Maščoba se v pol ure stopi in takoj pokaže kot zmanjšan obseg. Rezultat je zato zagotovljen, viden in merljiv.

·         Vacuslim 48 deluje tudi v naslednjih 58 urah, saj nanešene učinkovine še vedno delujejo, topijo maščobe in odstranjujejo škodljive toksine iz telesa.

 

·         SHUJŠEVALNI EFEKT – aktivne učinkovine močno vplivajo na proces lipolize.

·         DRENAŽNI (DETOX) EFEKT – odprava odvečne tekočine in toksinov iz telesa.

·         HKRATNI EFEKT PRESOTERAPIJE IN SAVNE – učinek limfne drenaže.

·         UČVRŠČEVALNI EFEKT – takojšnja izboljšava videza in tonusa kože.

·         ANTICELULITNI & KARBOKSI EFEKT – pospešuje prekrvavitev in pretok kisika v celice, kar pospeši celično presnovo in zmanjšanje celulita.

Pošlji povpraševanje za:

"VAKUSLIM TELO"

Verification code
VAKUSLIM ROKE

Pošlji povpraševanje za:

"VAKUSLIM ROKE"

Verification code
O nas

Center za nego obraza in telesa Balance se nahaja v centru Nove Gorice v neposredni bližini casino Princess.
Mabain d.o.o.
Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica

Odpiralni čas

od ponedeljka do sobote
od 8h do 20h
nedelje in prazniki
zaprto

 

 

Kontakt

Telefon: (05) 333 1 330
Gsm: 041 336 474
E-pošta: info@kozmetika-balance.si
D.št.: SI46145001
Matična št.:3989038000
Obrtno dovoljenje št.:
119566/AS47-3-152/2014

Novičnik

Prijavite se na e-novice, če želeli biti seznanjeni z našimi novosti...